آگهی

Advertisement
Advertisement
Advertisement

سايت کارآفرینان موفق

نگارخانه ایرانی - جامعه مجازی هنرمندان تجسمی ایران
Advertisement

سایر خدمات سایت

تیم خبری

کتب برگزیده ماه

Advertisement
Advertisement
تا 20 سال آینده خاورمیانه به 90 میلیون شغل جدید نیاز دارد چاپ ارسال به دوست
Wednesday, 21 May 2008
در نشست اقتصاد جهانی اعلام شد خاورمیانه در 20 سال آینده همگام با رشد جمعیت باید 90 میلیون موقعیت شغلی جدید ایجاد کند . به گزارش موج، رئیس این نشست اعلام کرد: یکی از مهمترین چالش هایی که خاورمیانه با آن روبرو است ایجاد 90 میلیون موقعیت شغلی در منطقه طی بیست سال آینده خواهد بود. اکنون زمان تغییر سیستم دولتی به خصوصی فراهم شده است. دو بخش باید در برنامه های خود با هم به توافق رسیده و با یکدیگر تعامل کنند. اشتغال زایی باید در اولویت تمامی برنامه ها قرار گیرد. این بخش آن چنان که سزاوار است مورد توجه قرار نمی گیرد .
وی افزود: در حالی که شرایط قابل توجهی برای رشد در خاورمیانه وجود دارد، اما شرایط زیادی نیز برای تجارت های این منطقه در خارج ایجاد شده است .
کشورهای این منطقه باید برنامه داشته باشند و بدانند چه کاری انجام می دهند و توانایی ورود سریع به بازار را پیدا کنند. تصمیم گیری سریع نیز از اهمیت بالایی برخوردار است .
وی در پایان افزود: کیفیت در خاورمیانه باید افزایش پیدا کند و ایجاد شرایط کاری جدید در منطقه بسیار با اهمیت است. داشتن افراد با استعداد در سازمان ها بسیار ضروری است و سیستم آموزشی منطقه باید به آموزش درست استعدادها بپردازد و آنها را برای نقش های آینده خود در جامعه آماده کند .

خبرگزاری موج
 
< بعد   قبل >

نام نویسی






دریافت رمز عبور
عضویت در سایت

آمار بازدیدها

امروز:163
دیروز:1045
این هفته:2324
این ماه:9393
بازدید کل:946510
حاضرین در سایت : 10 نفر مهمان

کتب برگزیده ماه

Advertisement
Advertisement
Powered by Mazdak.AM & Joomla